Hadiah Untuk Mama

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

"Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”


Alhamdulillah. Bersyukur ke hadrat Illahi. Result syifa ada peningkatan. alhamdulillah. syukur sangat-sangat. Target syifa just nak maintainkan CGPA above 3.50 sebab nak kurangkan loan MARA yang sebanyak RM87K itu.. Ya, RM87K.. Banyak kan? Sampai ke tua lah syifa tak habis bayar nanti kalau result tak maintain. huhu.

Hari tu, bila check result ja terus peluk mama dan rasa nak nangis sangat sebab tak pernah dapat sebanyak itu. Hanya ALLAH saja yang tahu apa yang syifa rasa. Ye la kan, sebab time diploma dulu main-main.. Lepas tu, result tah apa-apa ja. Selamatlah memang KPM under MARA, so tak payah bayar apa-apa. alhamdulillah. 

Syifa cuba nak beat akak time degree ni, walaupun syifa tau syifa tak mungkin dapat beat dia. Sebab akak dah berjaya untuk dapat full scholarship from MARA. alhamdulillah. Tapi, syifa cuba yang terbaik. Memang ni hadiah untuk mama. Sebab, memang syifa dah cakap kat mama yang kejayaan syifa adalah hadiah untuk mama. Dan syifa buat semua ni hanya untuk mama. In shaa ALLAH =)



Love,
Syifa Azhar

Comments

Popular posts from this blog

Kini Kecantikkan Bukan Lagi Fantasi dengan Produk Maria Miracle

Pakej Murah Seoul, Korea ; 2017

Natural Skincare; Mary Jardin