Steamboat Sedap di Pearl International Hotel

assalamualaikum . hi


Siapa yang tak suka makan steamboat kan? Tambahan lagi billa tempat yang menyediakan menu steamboat tu menyediakan pilihan seafood yang pelbagai. Dan, ini berita baik kepada korang semua yang suka makan steamboat boleh lah terjah dekat Pearl International Hotel sebabnya Pearl International Hotel mengadakan promosi murah sangat RM35.90+ untuk seorang untuk hidangan steamboat di Cafe 5 mereka. Hidangan steamboat ditawarkan dengan harga murah, selesa, bersih yang lebih penting berbaloi untuk seisi keluarga. Makan berempat, tapi bayar untuk 3 orang sahaja. Tapi ingat dari hari Isnin sehingga Jumaat sahaja tau.


Selalunya dekat pusat hiburan ada "Ladies Night" kan? Tapi, di Sensational Steamboat Semi Buffet, Pearl International Hotel pun ada mengadakan promosi untuk "Ladies Night".. haaa.. Korang berpeluang untuk makan steamboat di Cafe 5 dengan bayaran RM2 + sahaja!!

Caranya sangat mudah wei just:
  • poster korang boleh dapatkan di IG : Pearl International Hotel
  • kongsikan poster ini di FB korang, pastikan public
  • call 03-7983111 untuk tempahan. 
  • Tapi untuk 50 pelanggan pertama sahaja setiap hari rabu'Ladies Night'. 
  • Bukan steamboat sahaja, ada juga semi buffet yang korang boleh melepak dan enjoy makan bersama keluarga ataupun kawan-kawan.





Ini portion untuk 2 orang makan taw. Tapi, sangat banyak okay.. boleh makan dalam 3-4 orang.. So, jangan risau kalau tak cukup makan naa.. :) Dalam pinggan besar ini ada sotong, seabass fish fillet, sea prawns, flower crab, yang istimewa smocked duck breast, chicken meat, mussels, clams, enoki mushrooms, shitake mushrooms, crabsticks, deep-fried four seasons roll, prawn dumplings, soft beancurd, telur, jagung, fishball, chinese cabbage, baby Romaine lettuce, yellow noodles, beehoon dan turnip slice. Haaa.. banyakkan? memang puas sangat! =D

Selepas puas makan steamboat, korang boleh terjah bahagian desert jugak. Sebab, dekat sini ada menyediakan Semi Buiffet untuk desert dan jugak makanan lain selain steambot, seperti Nasi Goreng, Bihun Goreng, Sayur Campur dan macam-macam lagi.















Memang sangat puas la kalau nak datang makan dekat sini. Tempat yang selesa dan murah. =)


Comments

  1. Untung tau jadi perempuan ni sebabnya ada promosi yang hanya perempuan dapat...RM2+ je untuk semuaaa tuuu...bestnyaaa!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kini Kecantikkan Bukan Lagi Fantasi dengan Produk Maria Miracle

Pakej Murah Seoul, Korea ; 2017