Posts

Showing posts from 2013

6. I'm NOT perfect

Image
I'm not perfect person, I make a lot of mistakes. .
But still, I love those people who stay with me after knowing how I really am.

5. kembali

Assalamualaikum. Setelah sekian lama tak update blog. Life sekarang semakin sibuk, susah nak update macam dulu, kalau nak update pun, by phone. Takpuas kalau update by phone. Walaupun boleh update di mana-mana saja hanya by phone, tapi, memang kekangan masa untuk update. Adeh! InsyaALLAH akan ku cuba untuk update selalu selepas ini. . Tapi, kalau update selalu pun, bukan ada orang baca pun kan? Huhu xoxo,
Syifa' Azhar

4. February

February. A lot of things happen in february past 2 years ago. The past 2 years ago, february is my nightmare. . But, this year february is my turning point from my nightmare. from negative will change to positive! InsyaALLAH.

3. andrew matthews #1

We are not here to be punished. We are here to be educated. Every event has the potential to transform us, and disasters have the greatest potential to change our thinking. ACT AS IF EVERY EVENT HAS A PURPOSE, AND YOUR LIFE WILL HAVE PURPOSE. Figure out why you needed an experience, conquer it, and you won't need it again.  (Andrew Matthews, Follow Your Heart)

2. Happy birthday sis ! !

Image
Happy birthday adik! Study rajin2 kat matrik tu.. May God bless u always! Take care! Please be more independent after this okay?? U already 19 years old. .. Make us proud of u okay? Love u!!

1. Happy New Year

Image
Bunga api dah kedengaran. HAPPY NEW YEAR to everyone ! ! !Banyak kenangan pada tahun 2012. Tahun 2012, aku grad, dapat lesen keta, berdikari, belajar banyak benda. Hope 2013 adalah tahun yang success bagi aku nak bertemu jodoh... Hehe ( :