Posts

Showing posts from June, 2012

23. unexpected. thanks anyway awak. .

Image
assalamualaikum ! hye.hye.hye :)
unexpected. sangat tak percaya sebenarnya. orang tak di sangka-sangka akan menjadi kawan aku. hee. aku terkejut. sangat-sangat terkejut. baru sahaja persahabatan kami sebenarnya. terima kasih ye awak sebab sudi jadi kawan saya. mungkin apa yang berlaku apa yang berlaku ada hikmahnya. kan awak? awak jangka tak yang kita akan jadi kawan? hmm. 
jangan risau awak. saya neh bukan jenis yang kaki gaduh la awak. dah dy bukan jodoh saya, so, saya tima la dengan hati yang redha. awak jangan risau ye :)
thanks la ek, sebab awak follow twitter saya dulu kan. mula-mula memang saya angin. sebab saya terkejut. tapi. at last, saya dapat tima semua 2. hee :D jangan risau ye awak. saya okay je. saya kan kuat!
"the best thing is not always the thing that you want. jest let it go and let Allah heal your heart. He's not cruel to let the guy u love left u, just simply He knows that the guy isn't for u and don't worry, there's someone better waiting for…

22. lepaskan ia pergi. .

Image
assalamualaikum ! hye.hye.hye :)

"Jangan Pernah Takut Kehilangan Sesuatu Yang Bukan Hak Kita"

21. they always see me when i'm cry inside :") #part1

Image
assalamualaikum ! hye.hye.hye :)
p/s: entry neh baru nk publish. dah terperam lama dah dalam draft tu. adoi!

them! Siti Salyana Samsaiman pas baca entry neh kat blog cik sally kita neh. dy telah membuatkah air mata saya jatuh jugak dengan laju. adoi! then, cik sally pun ada cakap camneh "never be together but always be there for each other" - sally.. yups! betul la tu, kami jarang bersama, tapi kami saling memerlukan dan kami akan ada bila seseorang itu memerlukan kami. semestinya la. aku kenal dy neh since sem one kot. kami sama-sama join Peers Guidance Club. sepanjang life kami kt KPMB. susah senang kami kongsi bersama. aku sayang dy sangat-sangat. dy selalu je ada time aku nangis dan juga sebaliknya. urm. but, sekarang neh.. kami jarang bersama. itu tidak bermaksud kami dah lupa masing-masing.. urm. walaupun kami jarang contact or berjumpa. tapi kami saling merindui dan saling jugak amik berat antara satu sama lain. hee.. i miss u doraemon!
eh, cik sally saya neh suka sgt b…