Posts

Showing posts from January, 2012

3. SPONTANEOUS THURSDAY # 5

Image
assalamualaikum ! hye.hye.hye:)

"hati berdebar, jantung berdegup kencang, nervous bila bertemu dengan kamu"

"Spontaneous Thursday: Every Thursday..you can release the words what you want to said.."

2. Orientation Committee Part 1 =D

Image
assalamualaikum ! hye.hye.hye:)
terlalu cepat masa berlalu. aku masih ingat lagi. aku join Orientation Committee(OC) atau lebih dikenali sebagai fasilitator since Jan-June 2010 sehingga la Jan-June 2012. so, means that sudah 5 semester aku jadi OC. wow! terlalu lama or lebih tepat ag super duper senior la neh. setiap semester cabarannya berbeza-beza. sebab setiap semester bukan kita tetap dengan biro yang sama. jom imbas balik kenangan aku time jadi OC la.. =D

< sesi Jan-June 2010 > neh first time jadi OC. mula-mula ingat jadi OC neh best and boley popular. ops! tidak. itu bukan tujuan utama aku ya. haha. urm. time neh, kami boley pilih kami nak biro mana. so, aku pilih biro modul sebab jasnor cakap jadi biro modul senang je. yaka? tapi.. rupa-rupanya, jadi biro modul neh agak penat la, dengan ketua yang agak memerintah and tak mendengar pendapat ahli laen. sedey jugak la. ingat lagi, time neh aku dengan kak zatil ditugaskan untuk wat video sepanjang orientasi untuk majlis penutu…

1. happy BIRTHDAY mama! =D

Image
assalamualaikum ! hye.hye.hye :)
happy bday mama! semoga panjang umur dan murah rezeki selalu :) amin. terima kasih untuk segala-galanya mama. akak sayang mama sangat-sangat. mama adalah segala-galanya bagi akak. akak tataw nak bagi hadia akak kat mama. akak hadiahkan doa dari jauh je mama. maafkan akak. dari ujung rambut sampai ujung kaki. akak doakan mama bahagia sentiasa disamping orang yang tersayang. tadi pagi. pas akak bangun. akak terus call mama. akak wish birthday. akak sedey. sebab setiap tahun sure akak xdak time birthday mama. akak kan anak perantauan. walaupun mama da umur 52 tahun. tapi. mama tetap nampak muda. wow!

mama layan je perangai kami adik beradik yang macam-macam ragam neh. tanx mama. mama tabah mendidik dan membesarkan kami selepas permergian arwah ayah. mama kuat. tanx to pak jan sebab ada sentiasa ngan mama. terima kasih. akak doakan mama  bahagia selalu.. :)

mama. doakan akak berjaya di dunia dan di akhirat ek mama. doakan akak untuk dapat jodoh yang baek m…