Posts

Showing posts from December, 2010

: 1st Give Way of . The Chronicles Of Yaya .

Image
JOM JOIN GIVEAWAY PERTAMA YAYA!! 
GIVEAWAY INI DIBUAT SEMPENA HARI JADI YAYA 1 DISEMBER NANTI SYARAT-SYARAT
Jadi follower saya Letakkan blog saya di list blog andaBuat satu entri pasal giveaway ni (hanya letakkan banner dan copy paste je ayat yang saya buat ni sebijik2)Tinggalkan komen di entry ini yang mengandungi
nama anda     :
link entry  :

MUDAH KAN.TAK PERLU BUAT AYAT SENDIRI. TAK PERLU PERAH OTAK. HANYA LENGKAPKAN SYARAT-SYARAT DI ATAS

HADIAH ialah 2 voucher tiket wayang
 THE CHRONICLES OF NARNIA-THE VOYAGE OF THE DAWN TRADER
 yang akan ditayangkan pada 9 Disember 2010!!
click here to view blog cik yaya.. ;)

p/s: cik yaya!saya join!! ;)

: maid :)

Image
maid??apa yg korunk pkir??haha bila aku da blik penang neh... mmg la aku hepy...
tp bila aku blik neh.. tiba lah maid baru! ya maid! haha;)
mama aku xyh nk hire maid... sebab anak dy senirik boley jd maid! wakakaka.. aku lah maid adik2 aku..  besa la...dh nama pun kakak..hehe=D kena la wt sume keja kan??
hahaha=) aku perlu masak..mengemas rumah.. masa neh la aku akan didera..haha oh tidak3!! jgn harap kamu sume mau buli n dera saya yaa~~
bila saya mau..saya akan buli adik saya..haha saya akan suruh dy wt keja!hoyeah! jahat kn aku neh.. bawu je nk jd kakak mithali..haha... 

neh la adik yg selalu kena buli n dera ngn aku.. wakaka=) padan muka kamu.. sapa suh kamu degil sgt.. budget lawa ka hah??lalalalalala~~ nama dy... widad! 


p/s: saya nk masak..tp tataw nk masak apa..tolong!